کنترل دما در هواساز به سه روش صورت می گیرد که در ادامه به شرح هریک از روش ها خواهیم پرداخت.

 

1 - با استفاده از شیر سه راه برقی 


با استفاده از شیر سه راه برقی یا موتوری که روی لوله رفت و برگشت کویل آبسرد و آبگرم در هواساز نصب شده و توسط ترموستاتی که در کانال برگشت هوا به هواساز نصب می شود، عمل قطع و وصل و یا کم و زیاد کردن جریان آب گرم و یا آب سرد کویل به منظور تنظیم دمای محیط صورت می گیرد.

 

2 - به وسیله ترموستات نصب شده 

به وسیله ترموستات نصب شده در اتاق یا راهرو یا هر مکان مناسب دیگری (مانند حالت فن کویل) به فن دستگاه هواساز فرمان تغییر دور موتور و فن داده می شود. سیستم کنترل لازم است به گونه ای طراحی شود که ابتدا مجموعه ترموستات کانالی وشیر سه راهی را راه اندازی کند و سپس در مرحله بعد در صورت لزوم ترموستات اتاقی به بادزن دستگاه دستور تغییر دور دهد.

 

3 - کنترل ظرفیت هواساز به وسیله موتور دمپر 

کنترل ظرفیت هواساز به وسیله موتور دمپر هوای تازه ورودی و برگشتی که با توجه به دمای محیط و فرمان ترموستات میزان اختلاط هوای تازه با هوای برگشتی از ساختمان کنترل می گردند.
نصب فلوسوئیچ در مسیر آب خروجی اواپراتور به سمت کویل آب سرد تجهیزات تبادل حرارتی (مانند فن کویل ها و هواسازها ) بمنظور فرمان توقف به چیلر در زمان خاموش شدن پمپ سیرکولاتور مدار سرمایش الزامی است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت هواساز ، کسب اطلاع از شرایط هواساز و هواساز روی لینک زیر کلیک کنید.

http://www.bamintahvie.com/category/air-condition/هواساز


هواساز هواساز ,کنترل ,کویل ,ترموستات ,وسیله ,هوای ,وسیله موتور ,هوای تازه ,ظرفیت هواساز ,کنترل ظرفیت ,وسیله ترموستات ,کنترل ظرفیت هواساز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

چت قشم|درگهان چت|خلیج چت|چت بندر محفل 8 - محفل بسیجیان ساری خرید و فروش آموزش دیجیتال مارکتینگ اسباب کشی منزل دراصفهان alish ما پابرهنگان وارثان تاریخیم ایکس نایس